Palvelut

Fysioterapia on vaivan, vamman tai haitan hoitamista liikehoidolla, fysikaalisilla hoidoilla (ultraääni, sähkö) tai manuaalisesti (pehmytkudoskäsittely). Fysioterapiassa myös asiakas on aktiivinen, annan kotiharjoitteita ja niitä tehdään myös fysioterapiassa. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Olen KELAN vaativan kuntoutuksen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Lymfaterapialla hoidan eri syistä johtuvia turvotuksia, erityisesti syöpäleikkausten jälkeiset turvotukset ovat minulle sydämen asia. Lymfaterapiaa voi käyttää myös kovan urheilusuorituksen jälkeen palauttavana hoitona.

Pilates harjoittelussa käytän erilaisia pienvälineitä (palloa, rullaa, rengasta, kuminauhaa) hyödyksi. Välineet haastavat löytämään keskivartalon syvät lihakset, hyvän ryhdin ja terveen selän. Kurssit alkavat keväällä ja syksyllä. Voit varata oman vakiovuoron työpaikan/kavereiden kesken, tai ihan itsellesi. Käytän Pilates-harjoitteita myös fysioterapiassa.

Ohjaamani Jooga on lempeää Hatha-joogaa, jossa tärkeintä on hengittää ja kuulostella itseä. Joka tuntiin kuuluu alkurentoutus, alustavat liikkeet, (aurinkotervehdykset), asanat (eli asennot) ja loppurentoutus. Tunnille tullessaan ei tarvitse olla notkea! Kurssit alkavat keväällä ja syksyllä. Voit varata oman vakiovuoron työpaikan/kavereiden kesken, tai ihan itsellesi.

Ilmajooga

Ilmajoogatuntini ovat sekoitus joogaa, Pilatesta, akrobatiaa, kehonpainoharjoittelua ja venyttelyä. Ilmajoogassa on helppo tuntea itsensä vahvaksi ja notkeaksi, myös itsensä ylittäminen on hyvin todennäköistä. Ylösalaisin ei ole pakko mennä – itse olen ollut hyvin arka temppuilemaan. Kurssit alkavat keväällä ja syksyllä. Voit varata oman vakiovuoron työpaikan/kavereiden kesken, tai ihan itsellesi.

Stressinhallintavalmennuksella (Mind Coach) autan sinua pääsemään stressistä ja kiireestä eroon. Saat tilalle mielekästä omaa aikaa sekä keinoja työstä ja arjesta palautumiseen. Erikoisalaani ovat 30-50 vuotiaat ruuhkavuotiset äidit ja naisyrittäjät. Yksilö- ja ryhmävalmennukset.

Personal Training, eli henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu ihan tavallisille ihmisille. Valmennus suunnitellaan aina asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Varsinkin jos kärsit esim. selkävaivoista tai haluat aloittaa liikunnan harrastamisen ihan sohvalta, niin olen oikein lempeä valinta niihin hommiin. Teen erilaisia lihaskunto – ja kestävyyskuntotestejä, sekä kehonkoostumusmittauksia sekä yksilöille että ryhmille.

Ravintovalmennus on ruokavalion tsekkausta ja tsemppausta oikeaan suuntaan. Ajatukseni on enemmän pysyvissä muutoksissa ja asiakkaan mieltymyksissä kuin dieeteissä. Itse vältän rasvattomia ja sokerittomia tuotteita – vastoin yleisiä ravitsemussuosituksia, mutta jos siitä huolimatta haluat minun ravintovalmennukseeni, niin lämpimästi tervetuloa!

Luennot liikunnasta, hyvinvoinnista, ravinnosta ja stressinhallinnasta. Pyydä tarjous.

Tyky ja Hyvinvointipäivät laita viestiä ja kerro, mitä haluaisit työkavereidesi kanssa tehdä. Olen pitänyt päiviä Kuusamosta Pihtiputaalle saakka. Päivät ovat olleet lempeää joogaa, iloista ilmajoogaa, haastavaa pilatesta, stressinhallintavalmennusta, kehonhuoltoa, testejä ja luentoja. Toimitilani ovat Kuusamon Hyvinvointikeskuksella, jossa isompikin porukka liikkuu sujuvasti. Ja luonto – se on vaan niin upea meillä. Aina.

Barre yhdistää pilateksen, joogan ja baletin. Se on hauska ja hikinen reisi-peppu-vatsa tunti, eli tekee hyvää myös sielulle. Saat olla juuri niin balleriina kuin olet, tanssitaitoa tai rytmitajua et tarvitse.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltotunti, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla.

Mindfulness tunnetaitovalmennuksessa saat keinoja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon, pääset pois kiiireen tunnusta ja itseä rajoittavista ajatusmalleista. Sekä yksilö että ryhmävalmennus.